Aqua Solar Zwembaden & Sauna’s

Ons team

Aqua Solar Limburg is sinds 1978 specialist op het gebied van foliezwembaden, Niveko monopools, EcoFINISH Coating en zwembad toebehoren in Zuid-Limburg en Belgisch-Limburg. Jarenlange ervaring en betrouwbare service zorgen ervoor dat onze naam gedragen wordt bij onze klanten. Dat voelt goed, dat werkt nog beter.  Van zwembad ontwerp, zwembadaanleg tot het onderhoud. Want ook de nazorg is goed geregeld bij Aqua Solar Limburg. Wij maken desgewenst uw zwembad zomer- en winterklaar, zorgen dat de benodigde chemicaliën aanwezig zijn en onderhouden het zwembadsysteem geheel volgens afspraak en naar wens. Wij regelen alles voor u van A tot Z. Maak vrijblijvend een afspraak of loop eens binnen in onze showroom met sauna, (buiten- en binnen) douches en vol automatisch zwembad. Wij helpen u graag.

Wilt u graag een zwembad laten aanleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 046-4334922. U kunt ook brochures opvragen of een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken. Aqua Solar helpt u graag verder!

Impressie van onze showroom in Geleen

ONZE PASSIE

Ons werkgebied is binnen een straal van circa 100km rondom Geleen, Born, Stein, Sittard, Heerlen en Maastricht, in zowel Nederlands Limburg alsook Belgisch Limburg, o.a. Lanaken en Maasmechelen.
Wenst u meer informatie of heeft u de keuze voor een foliezwembad, EcoFINISH Coating, Niveko monopool zwembad gemaakt? Wij helpen u graag van ontwerp tot realisatie. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers van Aqua Solar Limburg in Geleen.

AANLEG ZWEMBAD

Een buitenzwembad is heerlijk in de zomer. U kunt er lekker in relaxen of er zelfs baantjes in trekken. Er zijn verschillende manieren van aanleg voor een buitenzwembad in Limburg. Kies bijvoorbeeld voor een bouwkundig foliezwembad. Hiervoor wordt een gewapende PVC folie gebruikt die een watertemperatuur tot wel 32 graden aankan, waar andere folies maar een temperatuur tot 28 graden aankunnen. U kunt ook kiezen voor een EcoFINISH Coating of een luxe monopool van Niveko waarbij u zelf kunt kiezen welke afmeting het beste schikt!

Onze unieke werkwijze…

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare zwembadbouwer in de omgeving van Limburg, dan gaat u naar Aqua Solar. Wij hebben jarenlange ervaring op gedaan in het aanleggen en ontwerpen van zwembaden in de omgeving van Zuid-Limburg. Ook voor accessoires en aparte onderdelen voor zwembaden komt u naar Aqua Solar. Kom gerust eens langs in onze showroom in Geleen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

UW WENSEN STAAN CENTRAAL

Heeft u interesse in de aanleg van een zwembad, dan voorzien wij u graag van een persoonlijk advies in onze showroom in Geleen. Zo kunnen we samen tot een ontwerp komen waar u volledig achterstaat. Laat een zwembad aanleg met een gerust hart over aan de zwembadspecialisten van Aqua Solar.

VRAAG ONZE BROCHURE AAN

Vraag vrijblijvend een brochure aan of bekijk onze eerdere projecten om te zien wat wij zoal gebouwd hebben.

ONZE SHOWROOM

Bent u geïnteresseerd in een privé zwembad, kom dan eens kijken in onze showroom in Geleen! Hier kunt u meteen de mogelijkheden bespreken en een afspraak maken.

Heeft u nog vragen of wilt u graag wat meer informatie, dan kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer
046 – 433 49 22.