JEE-O douches Outdoor collection

Ook buiten douchen?

Met de Jee-O douche collectie kunt u nu ook buiten douchen. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn voor bij uw buitenzwembad of sauna! Na het zwemmen kunt u lekker douchen. Bent u geïnteresseerd in een Jee-O buitendouche? Neem dan contact met ons op, of kom voor het aanbod naar onze showroom in Geleen.

Jee-O roestvrijstalen buitendouches

Met de nieuwste Jee-O douches kunt u 365 dagen per jaar buiten douchen. In deze douches kan optioneel een verwarmingselement verwerkt worden wat er voor zorgt dat deze douches vorstvrij zijn en tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Dit is een nieuwe ontwikkeling, ook op internationaal niveau. Met deze douches kunt u na een duik in uw buitenzwembad een heerlijk verfrissende douche nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Jee-O douches binnen te gebruiken.

Een Jee-O douche is voorzien van een thermostaat kraan en dient aangesloten te worden op een warm en koud water aansluiting.
Zo doucht u met heerlijk warm water, zowel voor als na het zwemmen, en bent u dus niet afhankelijk van een zogenaamde Solar douche waarbij het douchewater wordt opgewarmd door de zon.