Starline Spa’s

Home/Starline Spa’s

STARLINE SPA’S

Wij zijn officieel leverancier van de Starline spa’s.

Ontspannen in Luxe

Maak kennis met de prachtige spa’s van Starline. Starline biedt tien spa modellen met uiteenlopende mogelijkheden en opties. Alle spa’s zijn volledig naar wens aan te passen voor een perfect aansluitend design  voor uw binnen of buitenruimte.

Unieke kwaliteiten

Lichaam en geest ontspannen, op ieder gewenst moment en in uw eigen leefomgeving. De helende en rustgevende werking van warm water is al sinds de oudheid bekend. Starline brengt die kennis in de praktijk en biedt de beste spa’s voor uw ultieme comfort en ontspanning. Ontdek de weldaad van een spa in uw tuin, op uw dakterras of in uw eigen wellnessruimte. Heerlijk ontspannen in warm water of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Ieder seizoen ervaart u de ontspanning en het comfort van een spa. Met een Starline spa haalt u de luxe van wellness in huis.

Aqua Solar Starline Spa’s Brochure

NEEM CONTACT MET ONS OP

STARLINE SPA
techniek

Design

De kuip is gemaakt van hoogwaardig acryl. Dit materiaal is UV-bestendig, kleurvast en maakt uw spa bestand tegen krassen en stoten. Tevens is het makkelijk schoon te houden. U kunt kiezen uit diverse kleuren.
Voor de stijlvolle, natuurlijke en karakteristieke omkasting van de spa wordt Canadees cederhout van de hoogste kwaliteit gebruikt. De natuurlijke oliën in het hout maken het een duurzaam en waterafstotend materiaal dat alle weersinvloeden en aantastingen doorstaat.

Gezondheid

De combinatie van warm water met een intensieve hydromassage zorgen voor een zeer effectieve ontspanning. Zo komt niet alleen de geest, maar ook het lichaam volledig tot rust. Zowel ieder seizoen, als op ieder moment van de dag kunt u genieten van uw eigen spa. Na sportieve activiteiten en voor het slapen gaan zijn uitstekende momenten om te genieten van de heilzame werking van een spa. Het warme water en de krachtige hydrotherapie zorgen voor herstel en ontspanning van de spieren.

Wellness

De spa’s van Starline zijn uitgerust met een grote verscheidenheid aan RVS hydrojets. Optioneel kan een blower worden geïnstalleerd met 10 RVS luchtjets. Zowel de combinatie van water met lucht als de kracht en de richting van deze jets kunt u zelf instellen. Zo creëert u heel eenvoudig de door u gewenste massage. Een hydromassage ontspant, geeft nieuwe energie en werkt verlichtend bij vermoeide spieren en gewrichten.

Ergonomie

Door het zorgvuldige ergonomische ontwerp is er altijd een spa die voldoet aan uw wensen. Dat betekent dat u de juiste ondersteuning heeft tijdens en na de hydromassage. Daarnaast is bij het ontwerp rekening gehouden met verschillende lichaamstypen.