Starline Monoblock

Home/Starline Monoblock

STARLINE MONOBLOCK ZWEMBADEN

Starline Monoblock zwembaden: een weelde.

Wij zijn officieel leverancier van de Starline monoblock zwembaden. Deze zwembaden zijn oersterk, goed geïsoleerd en bovenal degelijk en zijn tevens makkelijk schoon te houden. Het bad kent een snelle bouwtijd, omdat het monoblock kant en klaar wordt aangeleverd.
Starline Monoblock zwembaden zijn van een Nederlandse fabrikant. Ze worden in geconditioneerde ruimtes innovatief en professioneel geproduceerd. Vakwerk dus. Alle zwembaden zijn vervaardigd uit hoogwaardig composiet met perfect gladde vinylester afwerking.
Alle baden zijn voorzien van fraaie trappen.

Aqua Solar biedt de volgende Starline monoblock zwembaden aan:

 • NEXXT 8, 10 en 12 meter, 4 meter breed, met overloop , architectonische perfectie.
 • NOVA, 6, 8, 10, 12 meter, 4meter breed fraai, strakke lijnen en hoogwater niveau.
 • Dynamic 11 meter, 4 meter breed voor als het een maatje groter mag en voorzien van lamellen oplegkant voor extra veiligheid.
 • Carré en Romana, elegant, 8, 9 en 10 meter, 4 meter breed passend in vrijwel alle tuinen, fraai naar ook extra aandacht voor veiligheid.
 • Ergonomic, ca 7×3.50 meter, compacter als boven genoemde modellen, voor de kleinere tuinen.

Klik hier voor de Aqua Solar Starline Zwembaden brochure

NEEM CONTACT MET ONS OP

SPECIALE MONOBLOCK ACTIE 2018

BIJ AANKOOP VAN EEN STARLINE ZWEMBAD + ZWEMBAD TECHNIEK PAKKET
ontvangt u een ROLDECK SYSTEEM VOOR SLECHTS € 2500,00 inclusief btw.

Actie is verlengd en geldig tot en met 31 december 2018.

Vraag ons naar de voorwaarden.

STARLINE MONOBLOCK
zwembadtechniek

Het hart van het zwembad wordt gevormd door de filterinstallatie, bestaand uit een zand/glas filter en een circulatiepomp. De grootte van zowel filter als pomp worden door ons bemeten. Zo garanderen wij dat u van perfect zwemwater zult genieten.

Onderhoud

Een zwembad heeft onderhoud nodig, niet alleen door u als bezitter, ook de techniek heeft af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Ook hiervoor staan wij voor u klaar.

Genieten van perfect zwemwater door middel van een automatisch waterbehandeling systeem, zo min mogelijk handelingen voor u om te verrichten, puur genieten, dat kan. Het filter en de circulatie pomp zijn al berekend, daarbij voegen wij een automatische waterbehandeling toe i.c.m. een automatische filterspoelklep welke automatisch het wekelijkse en noodzakelijke onderhoud aan uw zandfilterinstallatie uitvoert.

STARLINE MONOBLOCK
de accessoires

Een Starline Monoblock zwembad kunt u uitrusten met o.a. onderstaande accessoires:

 • Jetstream
 • Waterval
 • Douche
 • Massagewand

ZWEMBAD
verwarmen en afdekken

Wilt u het maximale halen uit uw buitenzwembad, kies er dan voor om uw zwembad te verwarmen. Zo geniet u op ieder gewenst moment van warm en behaaglijk zwemwater, ook in het voor- en naseizoen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw zwembadwater te verwarmen.

 • Starline lamellen afdekking (solar)
 • Zonnecollectoren
 • Warmtepomp
 • Gasverwarming

Een lamellen afdekking heeft meerdere functies. Het maakt uw zwembad veiliger, u heeft minder onderhoud en u verwarmt uw zwembad als de zon op de gesloten afdekking schijnt. Daarbij isoleert de afdekking wat het een ideale combinatie maakt met een bij verwarming zoals bijvoorbeeld een warmtepomp.

ZWEMBADVERGUNNING
ja of nee?

Heeft u een vergunning nodig voor uw zwembad? Dat checkt u zelf via www.omgevingsloket.nl