JEE-O

Ook buiten douchen?

Met de Jee-O douche collectie kunt u nu ook buiten douchen. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn voor bij uw buitenzwembad of sauna! Na het zwemmen kunt u dan lekker douchen. Bent u geïnteresseerd in een Jee-O buitendouche? Neem dan contact met ons op, of kom voor het aanbod naar onze showroom in Geleen.

Laat Jee-O douches bij uw zwembad plaatsen door Aqua Solar. Wij leveren en plaatsen deze douches in een straal van 100 kilometer vanaf Maastricht, Sittard, Geleen, Heerlen en Roermond. Wij staan bekend als een ervaren zwembadbouwer maar wij plaatsen ook binnen- en buitendouches, whirlpools, kunstgras en parasols. Voor een complete zwembadbeleving en alle toebehoren en accessoires daarvoor moet u dus bij Aqua Solar zijn!

Jee-O douches: roestvrijstalen buitendouches

Met de nieuwste Jee-O douches kunt u 365 dagen per jaar buiten douchen. In deze douches zijn een verwarmingselement in verwerkt wat er voor zorgt dat deze douches vorstvrij zijn en tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Dit is een erg nieuwe ontwikkeling, ook op internationaal niveau. Met deze douches kunt u na een duik in uw buitenzwembad een heerlijk verfrissende douche nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Jee-O douches binnen te gebruiken.

Een Jee-O doche is voorzien van een thermostaat kraan en dient aangesloten te worden op een warm en koud water aansluiting.
Zo doucht u met heerlijk warm water, zowel voor als na het zwemmen, en bent u dus niet afhankelijk van een zgn solar douche waarbij het douchewater wordt opgewarmd door de zon.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Aqua Solar Jee-O buitendouches