Nieuwsbrief Aqua Solar Zomer 2017


 


WEBSITE & NIEUWSBRIEF:

Met trots presenteren wij u onze nieuwe nieuwsbrief waarin wij u onder andere op de hoogte houden van het laatste nieuws, openingstijden, acties en tips.

Ook hebben wij onze website in een nieuw jasje gestoken. Kijk voor nog meer informatie, nieuws en fotoboeken van onze nieuwe projecten op www.aqua-solar.nl.


 

Aqua Solar Zwembaden Sauna's Whirlpools

 

OPGELEVERD: exclusief BOUWKUNDIG FOLIEBAD te Boorsem (België)

Elk project wat wij opleveren, ademt vakmanschap en passie.
Ieder project is anders en daarom leveren we altijd puur maatwerk. Dit betreft ook het zojuist opgeleverde bouwkundig folie bad in Boorsem (België), bekleed met gewapende witte zwembadfolie.
Bijzonder aan het project is dat er een zogenaamde overloopgoot is toegepast zodat het waterniveau bijna net zo hoog staat als het omliggende terras.

Er zijn dus geen skimmers geplaatst. Daarnaast is het elegante zwembad uitgerust met onder meer een polycarbonaat Solar lamellen afdekking, automatische waterbehandeling met ph-chloor en vlokking, een filter installatie met AFM filterglas, een energiezuinige zwembadpomp en een automatische filterspoelklep voor het noodzakelijk wekelijks onderhoud van de filterinstallatie.
De keuze voor wat betreft de verwarming: een energiezuinige warmtepomp. De onderwater Led verlichting in combinatie met de waterval in de stenen muur, maken het geheel compleet.

Onze klant is zeer tevreden over het verloop en de finetuning van het project. Wij zijn tevens trots op het eindresultaat!

Klik hier voor de foto’s van het project in Boorsem, of kijk voor andere projecten en mogelijkheden op
www.aqua-solar.nl


 

Aqua_Solar_Riemst

 

TIP: ZONNEBRANDCRÈME
De meeste crèmes zijn op oliebasis en gaan op het wateroppervlakte drijven als deze niet voldoende in uw huid zijn opgenomen. Laat de crème intrekken volgens de voorschriften fabrikant en ga zeker niet direct nadat u zich heeft ingesmeerd zwemmen. De crèmes kunnen een hardnekkige gele schijn achterlaten boven de waterlijn van uw zwembad.
Hoe hoger de aangegeven factor; hoe heviger de uitwerking kan zijn.

TIP: WATERKWALITEIT
Zwemmen in uw eigen tuin of woning. Niets is mooier dan dat. Daarom is het belangrijk voor iedere zwembadbezitter dat het bad schoon, steriel en helder water heeft zonder nare luchtjes en risico’s voor de gezondheid. Om uw water in topconditie te houden hebben wij alle benodigde producten en kennis in huis. Kom gerust eens langs in onze showroom in Geleen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Aqua_Solar

 


 

Aqua_SolarOns vakkundig team is gespecialiseerd in het aanleggen en het onderhouden van zwembaden.

Alles wordt door ons eigen team vervaardigd en tot in de puntjes opgeleverd.
Uw zwembad brengt u jarenlang, iedere dag plezier en ontspanning.
Het ultieme gevoel van luxe komt wel heel dichtbij…

Heeft u interesse in een buiten (of binnen) zwembad?
Maak dan nu een afspraak in onze showroom gelegen aan de Vouershof 7 te Geleen om vrijblijvend van gedachte te wisselen over de mogelijkheden van uw eigen zwembad!