LPW vinylester monoblock zwembaden

In samenwerking met LPW Pools biedt Aqua Solar Limburg u een ruime keuze aan in 100% vinylester monoblock zwembaden.

Het gamma van LPW telt elf modellen in alle maten, geschikt voor ieders budget. Deze vinylester monoblock zwembaden passen met hun klassiek ontwerp, hun modern of zelfs strak design makkelijk in elke omgeving, binnen of buiten.

Al deze zwembaden zijn afgewerkt met een honingraatstructuur van 15mm. Dankzij haar honingraatstructuur beschikt de zelfdragende monokuip over een bijzondere eigenschap: ze kan zonder externe ondersteuning haar eigen watergewicht dragen. De zwembadwanden bestaan uit 6 opeenvolgende vinylester lagen versterkt composiet en één centrale laag met een isolerende honingraatstructuur. Deze gewapende opbouw geeft de nodige weerstand en maakt het geheel zelfdragend.

LPW Pools kan u vandaag dan ook met enige trots een levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose voorstellen.

Sinds de oprichting in 1962 kan de firma LPW Pools ondertussen steunen op meer dan 55 jaar ervaring in het ontwerpen en assembleren van monoblock zwembaden. Samen kunnen we monoblock kuipen aanbieden volgens de nieuwste technologieën op het gebied van privé zwembaden.
Enkele voorbeelden:
– Een verhoogde veiligheid
– Een lager energieverbruik
– Een beperkte impact op het milieu
– En een uitzonderlijke weerstand tegen het verouderingsproces.

LPW-ICON 1 WEEKAqua Solar vinylester 7
Aqua Solar LPW La Plage 9.1
Aqua Solar LPW Plage 1
Aqua Solar LPW XL+

“Elk bad heeft zijn eigen karakter”

Gaande van de klassieke kuipen met een Romaanse trap tot het meest strakke, rechthoekige model. Alle baden van LPW Pools beantwoorden aan dezelfde kwaliteitseisen en zijn volgens dezelfde techniek ontworpen.

Het merendeel van de zwembaden uit het LPW Pools gamma is uitgerust met een automatisch rolluik van Covrex® Pool Protection. Door het zijprofiel van het zwembad, kan het rolluik bij val van kinderen of huisdieren niet kantelen. Tevens werkt deze afdekking als isolator.

De baden kunnen met verschillende accessoires uitgerust worden zodat u het zwembad aan uw wensen kunt aanpassen.
Het tegenstroomzwemsysteem, de intelligente filtratie of een via domotica gestuurd zwembad maken deel uit van de apparatuur die ondertussen onmisbaar geworden is.

Ook het gepatenteerd overloopsysteem is een exclusiviteit.  Het garandeert u een minimaal onderhoud omdat dit reinigingssysteem ervoor zorgt dat het oppervlaktewater over de hele lengte van het bad wordt afgedreven, waarbij de drijvende vuildeeltjes worden meegevoerd. Het wateroppervlak staat steeds optisch gelijk met het omliggende terras, wat zorgt voor een uniek visueel beeld.

UW WENSEN STAAN CENTRAAL

Heeft u interesse in de aanleg van een zwembad, dan voorzien wij u graag van een persoonlijk advies in onze showroom in Geleen. Zo kunnen we samen tot een ontwerp komen waar u volledig achterstaat. Laat een zwembad aanleg met een gerust hart over aan de zwembadspecialisten van Aqua Solar.

ZWEMBAD
vergunning ja of nee?

Heeft u een vergunning nodig voor uw zwembad? Dat checkt u zelf via www.omgevingsloket.nl

LPW Vinylester monoblock zwembad

Ons werkgebied is binnen een straal van circa 100km rondom Geleen, Born, Stein, Sittard, Heerlen en Maastricht, in zowel Nederlands Limburg alsook Belgisch Limburg.

Wenst u meer informatie of heeft u de keuze voor een zwembad gemaakt? Wij helpen u graag van ontwerp tot realisatie. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers van Aqua Solar Limburg in Geleen.