Exclusieve hoogwaardige zwembadbekleding

Wij zijn officieel leverancier van AquaBRIGHT High Performance coatings.

AquaBright logo

AquaBRIGHT is een unieke thermoplastische kunststof zwembad bekleding. De hoogwaardige strakke toplaag zorgt ervoor dat het natuurlijke kleurenspel
van water en licht geheel tot zijn recht komt. De coating wordt onder druk gelijkmatig op het oppervlak aangebracht.
De grondstof bestaat uit een droog poeder dat met een gepatenteerd verwarmd luchtdrukpistool op het zwembadoppervlak wordt gespoten.

Wij kunnen AquaBRIGHT aanbrengen op onder andere betonnen zwembaden (gestort, prefab) en polyester gelcoate zwembaden. Bovendien is deze zwembadbekleding duurzaam, slijtvast en UV bestendig.
Het gladde oppervlak is makkelijk schoon te houden. U bent verzekerd van jarenlang onbekommerd zwemplezier.

ENKELE VOORDELEN VAN AquaBRIGHT ZIJN

ALLE KLEUREN VOOR DEZELFDE PRIJS

Bij oude poolcoatings was het kleuraanbod vaak beperkt. Dit is niet het geval bij AquaBRIGHT.
Voor een en dezelfde prijs heeft u de keuze uit verschillende blauwtinten, maar denk ook aan zwart, wit en zand. Vraag ons naar de huidige mogelijkheden. AquaBRIGHT is zeer kleurvast en vervaagt ook na lange tijd niet.

HELDER WATER

Het in balans houden van uw zwemwater gaat makkelijker met AquaBRIGHT. Het is een kunststof laag in uw zwembad die verder geen interactie met uw zwemwater heeft; de laag is pH-neutraal. Anders dan bij oude poolcoatings het geval kan zijn, blijft uw water helder. U heeft minder chemicaliën nodig, wat scheelt in uw portemonnee en beter is voor het milieu.

SNEL WATERDICHT

AquaBRIGHT maakt uw zwembad snel waterdicht. Zelfs de moeilijkste hoekjes worden gevuld met deze vloeibare spuitlaag van kunststof. De kans op lekkage is daardoor veel kleiner. Eventuele beschadigingen en zelfs scheuren zijn snel en onzichtbaar te repareren. Het materiaal is na het aanbrengen direct droog.

LANGE LEVENSDUUR

Een goed aangebrachte laag AquaBRIGHT gaat veel langer mee dan de oude poolcoatings. Dit komt doordat het een thermo polymeer finish is. Deze high quality kunststof is veel beter bestand tegen de invloed van het weer dan oude cement coatings. Ook is het minder kwetsbaar voor scheuren en slijtage waardoor u langer van uw bad kunt genieten.

CHEMICALIËN

AquaBRIGHT is bestand tegen chemische producten. Ook is deze coating PH-neutraal, waardoor uw water schoner en helderder blijft.
Oude cement coatings losten langzaam op in het zwembadwater, dit is met AquaBRIGHT niet het geval.

Nieuwbouw zwembad met holle prefab betonwanden.

Het zwembad wordt voorzien van holle prefab betonwanden. Deze wanden zijn voorzien van wapeningsstaal en inbouwonderdelen vanaf de fabriek.
Wanden zijn spiegelglad afgewerkt en gekalibreerd.

Na het plaatsen van de wanden worden deze en de vloer in één doorgang vol gestort met beton zodat er een waterdichte constructie is zonder onderbreking!
De gehele constructie wordt berekend door een constructiebureau.

Voor een correcte waterdoorstroming worden er diverse bodeminlaatfittingen, bodemputten en wandinlaten gemonteerd. Alles wordt aangesloten met hogedruk pvc leidingwerk 10 Bar.

Na voorbereiding van betonwanden en vloer zullen er drielagen epoxy hars worden aangebracht. Deze epoxy hars heeft een extreem goede hechting op de beton. In de laatste laag epoxy word de Ecofinish High Performance coating aangebracht door middel van gepatenteerd systeem.

Prefab wand constructie
Aqua Solar waterpartij
Aqua Solar waterpartij
Aqua Solar waterpartij